• Головна
  • Новини
  • Наймасштабніша акція на окупованих територіях: українці нагадали про свою незламність у День Незалежності

24.08.2024, 17:11

Наймасштабніша акція на окупованих територіях: українці нагадали про свою незламність у День Незалежності

До Дня Незалежності України активісти руху "Жовта Стрічка" провели на тимчасово окупованих територіях наймасштабнішу акцію з початку війни. Сотні українців з міст Криму, Донеччини, Луганщини, Херсонщини та Запоріжжя взяли участь у заході, щоб нагадати світу про мільйони співвітчизників, що залишаються під владою окупантів і продовжують боротьбу за свободу.

Світлини з нагадуваннями про те, заради кого Україна продовжує боротьбу, опублікували у Telegram-каналі "Жовтої Стрічки", пише WN.

Захід охопив такі міста, як Севастополь, Сімферополь, Ялта, Алушта, Сімеїз, Мелітополь, Маріуполь, Горлівка, Донецьк, Луганськ, Харцизьк, Алчевськ, Нова Каховка, Генічеськ, Бердянськ, Сєверодонецьк, Старобільськ, Гола Пристань, Скадовськ та Ящикове. Учасники акції демонстрували надписи «Ми є!», підкреслюючи, що ці міста були, є й будуть частиною України.

Мета акції полягає у тому, щоб нагадати про сотні тисяч українців, які залишаються в окупації, і дати їм можливість відчути себе частиною великого державного свята. Учасники акції, ризикуючи своєю безпекою, заявили світу: «МИ Є. МИ УКРАЇНА!»

«З Днем Незалежності, друзі! Ваші співвітчизники з окупованих територій передають вітання – і продовжують спротив. Не забувайте про нас, бо ми є, і ми – Україна!», – звернулися учасники акції до українців на вільних територіях.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: