• Головна
  • Новини
  • Найближчим часом Львів отримає два нових трамваї "Електрон", до кінця року – ще п’ять

05.05.2022, 15:58

Найближчим часом Львів отримає два нових трамваї "Електрон", до кінця року – ще п’ять

ПАТ "Концерн-Електрон" планує за графіком доставити замовлені Львовом трамваї

Про це "Еспресо.Захід" повідомив перший заступник голови правління ПАТ "Концерн-Електрон" Володимир Лесик

"Наразі робота йде за планом. Трішки зміщуються час, але в межах договору плануємо. Працюємо три місяці, як підрядник у межах форс-мажору. Три трамваї віддали в минулому році достроково. Плануємо найближчим часом, якщо все буде гаразд, поставити місту ще два трамваї. Лишиться ще п’ять. Вони є в роботі. Є питання в логістиці, в закупівлі, бо валюту купувати треба. Є питання кредиту. Питань дуже багато. Подивимося ще, як буде розрахунок. Два трамваї вже готові. Проходять заводські останні передпродажні випробування, налагодження і далі будемо передавати місту", - сказав Володимир Лесик.

Також він запевнив, що компанія готова випускати лінійку продукції свого громадського транспорту для міст, які постраждали внаслідок повномасштабної війни Росії порити України.

"Ми чи не єдине таке підприємство у світі, яке випускає і колісний, і рейковий громадський транспорт: тролейбуси, трамваї, електробуси, автобуси, ми можемо випускати цей транспорт різної комплектації. Ми готові будемо відновлювати наші міста, брати участь у постачанні техніки. Зараз маємо певні інфраструктурні проблеми. Після обстрілу підстанції, вся промзона Рясного без струму. Це впливає на нашу роботу, без світла не можемо працювати. Це десятки підприємств, тисячі працівників у підвішеному стані. Очільник військової адміністрації та міський голова запевнили, що найближчим часом електропостачання буде відновлено. Але є питання, як швидко це зробиться, пріоритетність робіт", - повідомив Володимир Лесик.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: