• Головна
  • Новини
  • «Нафтогаз» з 1 січня збільшить ціну на газ для населення

13.12.2019, 19:26

«Нафтогаз» з 1 січня збільшить ціну на газ для населення

НАК "Нафтогаз України" з 1 січня 2020 року встановив оптову ціну на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів у розмірі 5 500 грн за тисячу кубометрів.

Про це повідомиляють Букви з посиланням на пресслужбу “Нафтогазу”.

“Ця ціна співпадає з квартальною гарантованою ціною, яку “Нафтогаз” запропонував усім захищеним споживачам на період з січня по квітень 2020 року”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що споживачам, які хочуть отримувати газ за ціною, що буде змінюватися щомісяця до кінця опалювального сезону в залежності від ринкових обставин, необхідно з 10 по 24 грудня звернутися до своїх регіональних збутових компаній.

Водночас, споживачі, які хочуть купувати газ за фіксованою ціною з 1 січня 2020 року до кінця сезону, не мають нікуди звертатися чи вносити передплату – для них з 1 січня автоматично почне діяти гарантована ціна.

Крім того, для промислових споживачів, які купують газ “Нафтогазу ” на умовах передплати, у січні також діятиме ціна 5500 грн за тис. кубометрів газу. Промисловим споживачам, які купують газ без передплати, “Нафтогаз” у січні 2020 року пропонує газ за ціною 6072 грн за тис. кубометрів (без ПДВ та витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами).

Слід зазначити, що у грудні 2019 ціна на газ для населення складала 4,277 тис. грн за тисячу кубометрів.

27 листопада Кабінет Міністрів України встановив фіксовану на весь опалювальний сезон гарантовану ціну на газ для населення в розмірі 8 гривень за кубометр.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: