• Головна
  • Новини
  • Нафтогаз призначив керівника Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ

18.11.2019, 22:49

Нафтогаз призначив керівника Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ

Новим керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ, які є відокремленим підрозділом підприємства групи Нафтогаз ТОВ «Нафтогаз Тепло», призначено Івана Сороку.

Про це повідомляє прессслужба компанії.

Іван Сорока має 20-річний досвід роботи в енергетичному секторі. Протягом цього часу він працював на підприємствах теплогенерації Одеської та Запорізької областей, де обіймав низку виробничих та керівних посад. До сьогодні Іван Сорока займав посаду головного інженера КП «Тепловодоканал» в м. Енергодар.

«Ми впевнені, що обрана кандидатура повною мірою відповідає викликам та невідкладним завданням, з якими зіштовхнулось сьогодні підприємство», – прокоментував призначення Івана Сороки директор з енергоефективності та управління майном групи Нафтогаз Віталій Щербенко.

Нагадаємо, що у містах Новояворівськ та Новий Розділ, в яких проживає майже 60 тисяч мешканців, через безгосподарність приватного управителя майном ТЕЦ, ПП «Гарант Енерго М», опалювальний сезон опинився під загрозою.

У минулому році Гарант Енерго М отримав ТЕЦ в управління від Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Під управлінням Гарант Енерго М обидві ТЕЦ за минулий опалювальний сезон збільшили заборгованість перед Нафтогазом та АТ «Укртрансгаз» за використаний газ та послуги з його транспортування на 400 млн грн. Загальна заборгованість ТЕЦ перед підприємствами групи Нафтогаз таким чином збільшилась вдвічі і тепер становить майже 800 млн грн.

Для відновлення теплопостачання у Новояворівську та Новому Роздолі Уряд та Нафтогаз розробили та виконують план заходів, який дозволить уникнути техногенної катастрофи через безгосподарність попереднього управителя Гарант Енерго М.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: