• Головна
  • Новини
  • Набережну озера в Івано-Франківську ремонтуватиме ексінженер-комунальник

29.04.2021, 16:55

Набережну озера в Івано-Франківську ремонтуватиме ексінженер-комунальник

Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради замовив капітальний ремонт центрального пірсу та оглядових майданчиків міського озера на вулиці Гетьмана Мазепи у приватного підприємця Віктора Коржака за 1,4 млн грн.

Про це повідомили "Наші гроші. Львів".

Роботи мають розпочати 5 травня і закінчити до 31 грудня 2021 року, втім, у разі затримки бюджетного фінансування терміни можуть продовжити. Згідно з кошторисом, вартість ремонту (йдеться про замощення плиткою) одного оглядового майданчика коштуватиме 139 тис. грн, центрального пірсу – 925 тис. грн. Підрядник надає гарантію на роботи терміном на 3 роки.

Як приватний підприємець Віктор Коржак зареєструвався за місяць до того, як замовник оголосив про тендер. Він запропонував ціну, нижчу на 546 грн від очікуваної вартості.

До даної угоди підприємець мав лише два замовлення від бюджетних організацій – на заміну вікон. Обидва – за прямими угодами по 48 тис. грн та 44 тис. грн в квітні 2021 року. Відповідно майже півторамільйонне замовлення від Івано-Франківської міської ради – перша велика угода для нього. Попереднього досвіду з ремонту та реставрації подібних об’єктів він не має.

Проте у 2016-2017 роках Віктор Коржак працював інженером Івано-Франківського комунального підприємства «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія». Згідно з декларацією Коржак одночасно працював і в компанії «Невікол», яка займається будівництвом, орендою та торгівлею. За даними проєкту Clarity з 2016 року підприємство отримало 17 держзамовлень на суму 10,25 млн грн від Івано-Франківських комунальних підприємств та управлінь та департаментів міської ради.

Фото - kurs.if.ua

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: