17.01.2021, 15:52

На затонулому судні в Чорному морі були українці

Екіпаж судна Арвін складався з 13 осіб. Майже всі вони були громадянами України, повідомляє місцева влада.

На борту затонулого біля берегів Туреччини суховантажного судна Арвін перебували громадяни України. П'ятьох моряків вдалося врятувати, двоє загинули. Про це повідомляє Анадолу з посиланням на губернатора провінції Бартин Синана Гюнер в неділю, 17 січня, передає Кореспондент.

"Ми заявили, що судно було під російським прапором, але пізніше ми дізналися, що воно ходило під прапором Палау. Воно перевозило вантаж з Грузії в Болгарію і було відправлене в порт Бартин через несприятливі погодні умови... Екіпаж корабля - громадяни України", - сказав Гюнер.

За його даними, екіпаж складався з 13 осіб. Зараз рятувальники намагаються дістатися до ще двох осіб, які перебувають в скелястій місцевості.

У Міноборони Туреччини повідомили, що в операції з порятунку членів команди затонулого російського суховантажу задіяний також фрегат ВМС.

У свою чергу Интерфакс з посиланням на Росморречфлот повідомляє, що на борту суховантажного судна було двоє громадян Росії, а судновласник затонулого судна - українська компанія Arvin Shipping LTD.

Раніше в неділю повідомлялося про катастрофу суховантажу Арвін в Чорному морі через складні погодні умови. Місцева влада почала операції з порятунку членів екіпажу, які імовірно перебувають на трьох шлюпках.

  • ,
  • За темою

    Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: