16.09.2019, 09:57

На вихідні на Львівщині в ДТП загинуло 4 особи

Протягом 14-15 вересня у Львівській області внаслідок ДТП загинуло 4 особи.

14 вересня близько 21.35 у селищі Брюховичі в Шевченківському районі Львова зіткнулись автомобілі «ЗАЗ1102», яким керував 54-річний львів’янин та «БМВ-530», за кермом якого перебував 27-річний мешканець Брюховичів. Внаслідок зіткнення  водій «Таврії» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події, його пасажирка госпіталізована.

14 вересня близько 23.30 на автодорозі «Київ-Чоп» у Миколаївському районі водій автомобіля «Шкода Суперб», 36-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням – автомобіль з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований, а 24-річна пасажирка «Шкоди» отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

15 вересня близько 12.45 на автодорозі «Львів-Краківець» у Яворівському районі зіткнулись мікроавтобус «Опель Віваро», яким керував 29-річний житель одного з сіл району та «Форд Галаксі», за кермом якого перебував 25-річний мешканець селища Немирів. Внаслідок зіткнення водій «Опеля» отримав тілесні ушкодження, від яких помер дорогою у лікарню. Водій «Форда» з тілесними ушкодженнями госпіталізований.

15 вересня близько 20.30 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» у місті Рудки Самбірського району водій вантажного автомобіля «Вольво», 29-річний житель одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням – автомобіль з’їхав з проїзної частини та перекинувся. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

(За даними відділу комунікації поліції Львівської області. Подано попередні версії причин ДТП. Щодо всіх випадків триває слідство).

На фото - ДТП на дорозі «Львів-Краківець»

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: