• Головна
  • Новини
  • На війні загинув речник львівських десантників Юрій Лелявський

03.10.2022, 16:40

На війні загинув речник львівських десантників Юрій Лелявський

28 вересня під час виконання завдання у складі десантно-штурмового підрозділу загинув в бою з російськими окупантами начальник служби зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України капітан Лелявський Юрій Миколайович.

Про це повідомило Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. 

Юрій Лелявський – професійний журналіст. У цивільному житті він багато років працював у різних виданнях та загальнонаціональних телеканалах.

У 2014-15 роках Юрій висвітлював тривожні події на сході України, за що був незаконно захоплений в полон проросійськими бойовиками самопроголошеної республіки.

“Розуміючи важливість інформаційної війни, Юрій Миколайович будучи офіцером запасу, призвався до лав Збройних Сил України. Він обіймав посади начальника прес-служби та служби зв’язків з громадськістю 10 Гірсько- Штурмова Бригада та 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ”, – повідомило командування десантно-штурмових військ у Facebook.

Широкомасштабну збройну агресію військ Російської Федерації проти України, капітан Лелявський зустрів на півдні країни, де вела бойові дії його війська частина.

 “Він завжди працював на передньому краї, висвітлюючи хід ведення бойових дій, одним з перших заходив до звільнених від противника українських населених пунктів. Неодноразово Юрій здійснював зйомку бойової роботи десантно-штурмових, артилерійських, інженерно-саперних підрозділів, по декілька діб виконував завдання пліч-о-пліч з десантниками”, – йдеться у повідомленні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: