• Головна
  • Новини
  • На українсько-польському кордоні збільшуються черги, – ДПСУ

23.12.2022, 13:50

На українсько-польському кордоні збільшуються черги, – ДПСУ

У пунктах пропуску на виїзд з України до Польщі утворились великі черги. Лише упродовж останніх двох діб інтенсивність руху на кордоні зросла на 10 %

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

За даними прикордонників, з наближенням Різдвяних та Новорічних свят, а також у вихідні, на українсько-польському кордоні відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку.

"Впродовж останніх двох діб інтенсивність руху зросла ще на 10%", - зазначили у ДСПСУ.

Вранці п'ятниці, 23 грудня, на усіх пунктах пропуску спостерігаються черги, від 100 до 230 легкових автомобілів, у напрямку виїзду до Польщі. У пунктах пропуску "Краківець", "Шегині" та "Устилуг" у черзі на в’їзд в Україну очікують від 60 до 80 легковиків.

Окрім того, з початком канікул у навчальних закладах збільшились випадки виїзду за кордон організованих груп дітей. У зв’язку з цим відмічається суттєве накопичення пасажирських автобусів в бік Польщі, найбільше у "Шегинях", "Краківці" та "Раві-Руській".

Також наявні черги по кількасот вантажівок, в обох напрямках, у пунктах пропуску "Рава-Руська", "Краківець", "Шегині" та "Ягодин". Через погодні умови, на вузьких відрізках дороги, де стоять ваговози, можливий ускладнений проїзд та рух транспорту зустрічними смугами.

Прикордонники просять громадян врахувати цю інформацію під час планування закордонних поїздок. Також всі, хто планує поїздки за кордон, просять враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: