• Головна
  • Новини
  • На стадіоні «Арена Львів» стартував дводенний Lviv Fitness Weekend (програма)

19.10.2019, 09:33

На стадіоні «Арена Львів» стартував дводенний Lviv Fitness Weekend (програма)

19 та 20 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться «Lviv Fitness Weekend» –наймасштабніша фітнес-конвенція на Західній Україні, яка вже вп'яте проводитиметься у Львові.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «У зв’язку з ювілейною датою, організатори проекту Сергій Конюшок, Анна Лащук та Сергій Пуцов вирішили значно розширити програму та залучити ще більшу аудиторію з метою популяризації фізичної культури, фітнесу та здорового способу життя. Вхід на фестиваль безкоштовний!».

Сергій Конюшок наголосив: «Наш п’ятий захід відбудеться на новій, чудовій локації – «Арені Львів». Ця локація надає можливість розширити формат «Lviv Fitness Weekend», тому ми робимо захід не тільки для осіб, що працюють в фітнес-індустрії, а розширяємо його назагал. Тепер це фестиваль, тому запрошуємо всіх львів’ян відвідати цей захід».

 «На фестивалі провідні українські та закордонні фітнес-фахівці із різних напрямів, таких як функціональний тренінг, реабілітація, пілатес, танцювальні напрямки, зокрема – «zumba», будуть ділитися своїм досвідом та знаннями. Учасники конвенції отримають можливість відвідати велику кількість майстер-класів та семінарів, що будуть висвітлювати сучасні підходи та фітнес-технології. Урамках конвенції будуть проводитись семінари, на яких провідні управлінці розглядатимуть теми бізнес-процесів у галузі фітнесу», – поінформували також у міськраді.

«Унікальною подією в рамках Lviv Fitness Weekend буде мотиваційний семінар в рамках проекту «Athletes' education» під патронатом Міжнародного олімпійського комітету. Метою цього проекту є створення середовища для навчання професійних атлетів та подальшого залучення спортсменів, як послів для поширення вивченої інформації в своїх видах спорту. У семінарі братимуть участь провідні спортсмени Західної України, члени обласних федерацій, студенти інституту фізичного виховання і спорту», – розповіли також у міськраді.

«Урамках заходу відбудеться велика виставка товарів фітнес-індустрії та Ярмарок спорту, на якому спортивні та оздоровчі заклади будуть презентувати свої активності. Всім шанувальникам силових видів спорту буде також цікаво відвідати «Lviv Fitness Weekend», оскільки в рамках заходу відбудуться Фінал кубку України зі стронгменів та Відкритий чемпіонат МВС зі стронгмену. Для усіх відвідувачів відбудеться концерт «Jerry Heil». Відвідування виставки, ярмарку спортивних змагань та концерту безкоштовне та відкрито для всіх охочих», – повідомили також у міськраді та опублікували програму фестивалю здорового способу життя.

19.10

08:00−16:00 — Фінал кубку України зі стронгмену

08:00−20:00 — Lviv Fitness Weekend Expo

10:00−17:00 — Business Forum

09:00−18:30 — Hiitworks

09:00−19:00 — Body Way

11:00−16:00 — Ярмарок спорту

17:00−17:45 — Загальне тренування

18:00−18:30 — Нагородження партнерів

19:00−20:00 — Jerry Heil

20.10

10:00−16:00 — Business Forum

09:00−19:00 — Body Way

08:00−20:00 — Zumba

08:00−20:00 — Expo

11:00−17:00 — НОК

12:00−18:00 — Відкритий чемпіонат МВС зі стронгмену

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: