• Головна
  • Новини
  • На розі вулиць Чупринки-Бандери у Львові вже встановили вуличні меблі та висадили дерева

30.03.2023, 11:11

На розі вулиць Чупринки-Бандери у Львові вже встановили вуличні меблі та висадили дерева

На перехресті вул. Чупринки-Бандери, де облаштовують транспортний хаб, всю територію площі вже замостили плиткою, висадили дерева та встановили вуличні меблі.

«Раніше на площі демонтували старе покриття, замінили усі комунікації, підключили воду до питного фонтанчика, змонтували бетонні кільця під зелені насадження (11 груш), встановили пристовбурні решітки та змонтували ґрунтові світильники. Тут також замостили нову плитку та встановили вуличні меблі – лавки-трибуни, а також велостійки», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, роботи з облаштування транспортного хабу на перехресті вул. Чупринки - С. Бандери проводить підрядна організація ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Площу між зупинками роблять максимально затишною –  із зарядними станціями, грушами, питним фонтаном та вулиними меблями.

Основні роботи виконали минулого року, а встановлення вуличних меблів і озеленення виконали цьогоріч. Вартість робіт входить у вартість реконструкції вул. С. Бандери.

Проєкт транспортного хабу розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у співпраці з GIZ і ГО «Плато», які пропонували бачення цієї площі. Головною ідеєю було створити комфортний, камерний простір.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: