14.11.2019, 14:28

На робочому місці загинув тракторист Львіводоканалу

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», для розслідування нещасного випадку, який трапився із трактористом Іваном Сіданичем, створено комісію за участю Головного управління Держпраці у Львівській області.

Водночас в управлінні Держпраці у Львівській області повідомили, що 6 листопада цього року нещасний випадок ставс з трактористом ЛМКП «Львівводоканал». Чоловік був 1966 року народження: "Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 6 листопада  на вказівку старшого механіка автотранспортної колони, слюсар з ремонту автомобілів виконував ремонт трактора МТЗ-80 д.н. 15-77 ЛР. Проводити ремонт йому допомагав тракторист, який був закріплений за цим трактором. Після обіду, близько 14 год. 00 хв, тракторист підійшов до трактора і сів на колесо. В цей час повз нього проходив водій АТК і помітив, що цьому працівнику стало погано. Колеги викликали швидку допомогу та почали надавати першу долікарську допомогу. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули на місце події близько 14 год 55хв,  після проведення реанімаційних  заходів, констатували смерть працівника – водія трактора. На думку медиків, у нього «відірвався тромб».

«Ми виконали усі вимоги трудового законодавства з розслідування цього випадку і з’ясування причин смерті на робочому місці. Відтак справу передано експертам і висновки розслідування будуть обов'язково оприлюднені.

Водночас колектив підприємства висловлює щирі почуття скорботи рідним та близьким Івана Сіданича з приводу непоправної втрати. Важко віднайти слова, які б могли зменшити біль і горе родини. Пан Іван був світлою людиною, чуйним товаришем, професійно виконував свої обов'язки, і його дуже бракуватиме на виробництві та у колективі. Ми глибоко співчуваємо синам, які передчасно втратили батька. Зі свого боку профспілковий комітет та керівник підприємства особисто зустрічалися із сином померлого і гарантували допомогу родині", — зазначає голова профспілкового комітету "Львівводоканалу" Володимир Стадник.

Фото - varta1.com.ua.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: