• Головна
  • Новини
  • На кордоні з Румунією прикордонники не взяли хабар 1000 $

31.05.2023, 18:20

На кордоні з Румунією прикордонники не взяли хабар 1000 $

На Буковині затримали чоловіка, який намагався дати прикордонникам хабар у розмірі 1000 $ за непритягнення його до відповідальності

36-річний громадянин України, який повертався з закордонної поїздки через пункт пропуску "Дяківці" на кордоні з Румунією, запропонував прикордонникам хабар у розмірі 1000 євро. Йшлося про те, що минулого року чоловік виїхав з України, використовуючи паспорт громадянина іншої держави. Він запропонував хабар прикордонникам за непритягнення до відповідальності .

Тепер хабарникові доведеться відповідати за ст. 369 КК України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі". Після оформлення відповідних документів правопорушника передали співробітникам Національної поліції.

"Нетерпимість до корупції серед прикордонників дозволяє змінювати світогляд українського суспільства, будувати відомство професіоналів у правоохоронній та оборонній сферах, творити підґрунтя для повноцінної європейської інтеграції України", - зазначили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: