• Головна
  • Новини
  • На кордоні з Польщею тимчасово припиняють роботу пункту пропуску «Нижанковичі-Мальховіце»

29.09.2024, 19:56

На кордоні з Польщею тимчасово припиняють роботу пункту пропуску «Нижанковичі-Мальховіце»

З 00:00 30 вересня 2024 року припиняється здійснення прикордонно-митного оформлення на пункті пропуску «Нижанковичі-Мальховіце».

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, посилаючись на інформацію польської сторони.

Нагадаємо, «Нижанковичі-Мальховіце» функціонував як тимчасовий пункт пропуску для вантажних транспортних засобів з допустимою вагою понад 7,5 тонн без вантажу. Проте вже до кінця 2024 року польська сторона планує завершити будівництво постійної прикордонної інфраструктури. Після завершення робіт пункт пропуску буде адаптований для пропуску легкових автомобілів, автобусів та вантажних транспортних засобів з вагою до 3,5 тонн.

Передбачено, що новий пункт пропуску «Нижанковичі-Мальховіце» працюватиме за принципом спільного контролю українських і польських прикордонників та митників, що прискорить процес оформлення та зменшить час очікування на кордоні.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України просить водіїв врахувати цю інформацію та обирати інші пункти пропуску для перетину кордону на час завершення будівельних робіт.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: