• Головна
  • Новини
  • На кордоні з Чехією затримали нелегальне вивезення сигаретної лінії вартістю понад 20 млн грн

20.10.2024, 18:12

На кордоні з Чехією затримали нелегальне вивезення сигаретної лінії вартістю понад 20 млн грн

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Львівській області зупинили спробу нелегального вивезення обладнання для виготовлення сигарет через пункт пропуску «Краковець» Львівської митниці.

Сигаретну лінію, розібрану на частини, намагалися експортувати до Чехії під виглядом обладнання для пакування харчових і сипучих продуктів. Під час огляду причепа вантажівки детективи виявили складові частини комплексу, вартість якого оцінюється у понад 20 млн грн.

Обладнання було вилучено і передано на матеріально-відповідальне зберігання. Призначено низку судових експертиз для подальшого розслідування.

Досудове розслідування ведуть детективи Теруправління БЕБ у Львівській області за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 та ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України. Оперативний супровід здійснювали працівники 7 Прикордонного загону Держприкордонслужби України та Львівської митниці. Процесуальне керівництво ведуть прокурори Львівської обласної прокуратури, повідомляють у БЕБ України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: