• Головна
  • Новини
  • На фестиваль «Зашків» планують організувати шатл-баси зі Львова

31.05.2021, 18:37

На фестиваль «Зашків» планують організувати шатл-баси зі Львова

Сьогодні, 31 травня, відбулась організаційна нараду щодо стану підготовки до фестивалю «Зашків», який відбудеться 18-20 червня у селі Зашків Львівської територіальної громади. 

Як доповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, облдержадміністрація забезпечує організацію пропускного режиму – від температурного скринінгу до розмітки території. Для цього також залучаються громадські організації, - повідомила пресслужба ОДА.

Також на фестивалі забезпечать роботу реанімобіля та швидкої допомоги безпосередньо на місці проведення заходу.

Щодо доїзду, то до Зашкова курсують автобусні міські маршрути № 58, 59, окрім того, обговорюється можливість організації шатл-басів, які відправлятимуться зі Львова.

На місці проведення фестивалю працюватиме центральна водолазно-рятувальна служба. Обмеження руху транспорту при проведенні велозабігів не передбачається. На фестивалі також організують виступ вихованців навчального кінологічного центру.

«Це 15-й фестиваль «Зашків», ювілейний, маємо провести його максимально організовано та цікаво. Водночас ми повинні не забувати, що у нас діють карантинні обмеження. «Зашків» - це потужний проєкт не лише локального, а й загальнодержавного рівня», - наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Фестиваль «Зашків» - щорічний патріотичний фестиваль, заснований молодіжними громадськими організаціями Львівщини у 2006 році і приурочений до дня народження полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця.

Фестиваль проводиться вже п’ятнадцятий рік поспіль. Його мета – вшанування імені Євгена Коновальця як символу незламності духу і чину української ідеї, формування патріотичної позиції, розвитку принципів громадянського суспільства, української ідентичності, вдосконалення тіла та духу, заохочення молоді до здорового способу життя. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: