16.12.2019, 09:49

На дорозі Київ - Чоп убито пішохода

Поліцейські розслідують обставини загибелі чоловіка внаслідок наїзду «Шкоди» на Львівщині.​​​​​​​  Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 грудня близько 21.35 на автодорозі «Київ-Чоп» в одному з сіл Пустомитівського району.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода Октавія», 35-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, також жителя Львова віком 64 роки. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Поліцейські розслідують обставини події. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

З приводу цієї ДТП депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив:  "15.12.2019, о 22:00. Об'їзна Львова біля готелю "Катерина", швидка та поліція на місці. На землі лежить людина надають медичну допомогу. На жаль, не вдалося спасти чоловіка - помер, його збив автомобіль Шкода Октавія".

Фото - Ігор Зінкевич

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: