• Головна
  • Новини
  • На будинок директора лісгоспу у Радехові напали грабіжники - дружина загинула

23.01.2020, 09:43

На будинок директора лісгоспу у Радехові напали грабіжники - дружина загинула

Ввечері у середу, 22 січня, у Радехові озброєні невідомі у масках вчинили розбійний напад на приватний будинок керівника місцевого лісгоспу Степана Данькевича. Нападники зв’язали та катували членів сім’ї, у результаті винесли з помешкання гроші та цінні речі.

Як повідомив вранці у четвер, 23 січня, у коментарі ZAXID.NET начальник ГУ Нацполіції Львівщини Василь Віконський, напад стався на приватний будинок керівника Радехівського лісгоспу увечері, 22 січня, коли вся сім'я, у тому числі двоє неповнолітніх дітей перебували вдома. Унаслідок нападу постраждала одна жінка, вона померла. Діти фізичних травм не отримали, але сильно перелякалися – з ними, ймовірно, працюватимуть фахівці.

«Факт є. Постраждала одна людина, вона померла. На даний момент проводяться усі оперативні заходи, слідчі дії. На місці події збирається вся доказова база, щоби мати великий відсоток розкриття цього розбійного нападу», – повідомив Василь Віконський.

Керівник поліції не уточнив, скільки було нападників та з якою саме зброєю вони були. Поліція просить очевидців сповістити будь-яку відому інформацію про цю подію, яка допоможе розкрити злочин.

За даними джерел інтернетвидання у правоохоронних органах, розбійний напад стався на будинок директора ДП «Радехівське лісомисливське господарство», 62-річного Степана Данькевича. Розбійники у масках увірвалися в будинок, представилися співробітниками СБУ та вимагали грошей. Під час катувань загинула 59-річна дружина Степана Данькевича. У цей час у будинку також перебували двоє його малолітніх онуків, яким 1 та 5 років, 34-річна донька та 87-річна теща. Сам Степан Данькевич після побоїв госпіталізований до лікарні. Попередньо відомо, що він у тяжкому стані.

Фото - умовне

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: