• Головна
  • Новини
  • На Заході України продовжують застосовувати погодинні графіки відключення світла: деталі

10.11.2022, 09:59

На Заході України продовжують застосовувати погодинні графіки відключення світла: деталі

Сьогодні, 10 листопада, в західних областях України продовжуватимуть застосування графіків погодинного відключення електроенергії

Волинська область

Відомо, що 10 листопада з 08:45 до 20:00 в усіх районах Волині будуть застосовані графіки погодинного відключення електроенергії. Лінії електропередач для вимкнення енергетики будуть чергувати. Проте об’єкти критичної інфраструктури відключати від електроживлення не будуть.

Зокрема, електрику у Луцькому районі з 15:45 до 20:00 вимикатимуть у населених пунктах: с. Богушівка, с. Боголюби, с. Одеради, Сьомаки, Городок, с. Рокині. З повним графіком погодинних відключень світла на Волині можна ознайомитися за покликанням.

Івано-Франківська область

З 8:00 10 листопада на Івано-Франківщині також застосовуватимуть графіки погодинних вимкнень електроенергії. 

"З 8:00 до 10:00 електроенергію вимкнуть для споживачів I черги, з 15:00 до 17:00 – для споживачів II черги та з 17:00 до 20:00 – для III черги. Але ситуація може змінитися як на скасування графіків, так і на застосування додаткових обмежень", – заявили в "Прикарпаттяобленерго".

Відстежити інформацію про вимкнення та час відновлення електропостачання можна на сайті обленерго та у чат-боті Viber.

Львівська область

На Львівщині обмеження будуть тривати з 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00. Більше про відключення в області читайте на сайті та фейсбук-сторінці "Львівобленерго".

Рівненська область

Наразі на Рівненщині запроваджуватимуть обмеження у короткий термін – з 9:00 до 11:00. Детальнішу інформацію про ваші населені пункти можна дізнатись за покликанням.

Закарпатська область

Відомо, що 10 листопада світло відключатимуть у містах і селах в області, години відключень – із 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, 19:00. Тривалість відключення електроенергії не повинна перевищувати три години та у деяких населених пунктах електроенергію відключатимуть двічі на день. Детальний графік відключень доступний за покликанням.

Тернопільська область

"У разі гострої потреби, ВАТ "Тернопільобленерго" буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися", – йдеться в повідомленні компанії. 

Графіки відключень можна знайти за покликанням

Чернівецька область

"Чернівціобленерго" нагадують, що графік стабілізаційних відключень вводять за розпорядженням державної компанії НЕК "Укренерго" відповідно до оперативної ситуації в енергетичній системі України. Деталі про відключення в області можна дізнатись на сайті компанії.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: