• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті жінки влаштували бійку з працівниками ТЦК: конфлікт з палицями та камінням

16.10.2024, 15:58

На Закарпатті жінки влаштували бійку з працівниками ТЦК: конфлікт з палицями та камінням

16 жовтня 2024 року в селі Великі Ком'яти, що у Берегівському районі Закарпаття, стався конфлікт між групою жінок та представниками територіального центру комплектування (ТЦК).

Інцидент трапився, коли жінки підійшли до автомобіля, в якому знаходилися працівники ТЦК, з наміром з'ясувати, кого чекають військовослужбовці та які їхні наміри щодо мобілізації місцевих чоловіків.

У результаті напруженої дискусії жінки висловлювали своє обурення та претензії, що призвело до агресії. Одне з відео, яке стало доступним, зафіксувало момент, коли один з працівників ТЦК зазнав удару палицею. Інше відео показує, як жінки намагалися розхитати автомобіль, а після його від'їзду кидали каміння у слід.

Відповідно до повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції Закарпаття, за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Поліція вже встановила особи усіх учасників конфлікту, і наразі тривають першочергові слідчі заходи для з'ясування обставин події.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzakarpattya24%2Fvideos%2F575267141729584%2F%3Fref%3Dembed_video&show_text=0&width=268" width="268" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: