• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті жінка залишила немовля у коробці, щоб приховати пологи неповнолітньої доньки

08.01.2022, 17:00

На Закарпатті жінка залишила немовля у коробці, щоб приховати пологи неповнолітньої доньки

В одному з сіл на Закарпатті жінка вигадала історію, аби приховати пологи своєї 16-річної доньки. Вона зателефонувала до "швидкої" та повідомила, що знайшла у коробці на смітнику немовля.

Про це повідомляють медики швидкої, передає "Еспресо.Захід". 

"7 січня об 16.33 на диспетчерський  пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик із одного з сіл Іршавщини – жінка схвильовано розповідала що знайшла на смітнику новонароджену дитину", – йдеться в повідомленні. 

На місці жінка розповіла медикам, що коли виносила сміття, знайшла немовля у картонній коробці. На момент прибуття бригади немовля було вже переодягнуте і, на диво, спокійне.

Фельдшер оглянула дитинку, обробила пуповину і звернула увагу на низку розбіжностей у розповіді жінки. Всю правду вдалось довідатись правоохоронцям.  Вони вияснили, що історію зі знахідкою на смітнику немовляти жінки вигадала, щоб приховати пологи своєї неповнолітньої доньки.

"16-річна дівчина народила ще зранку 7 січня, але через побоювання осуду односельців родина вирішила розіграти "виставу" із знахідкою на смітнику.  Молоду маму та новонароджену дівчинку "швидка" доставила до Іршавської районної лікарні. Вони обидві почувають себе добре", – додають у повідомленні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: