• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті затримано п'ятьох переправників військовозобов'язаних через кордон

21.10.2024, 13:58

На Закарпатті затримано п'ятьох переправників військовозобов'язаних через кордон

Протягом двох днів правоохоронці Закарпаття перекрили три канали незаконного переправлення чоловіків, які підлягають військовій службі, через кордон. Затримано п'ятьох організаторів.

20 жовтня в Хустському районі поліцейські затримали 22-річного мешканця села Приборжавське, який за 7 тисяч доларів переправляв військовозобов'язаних до Румунії. Його клієнта затримали першим, після чого сам зловмисник спробував втекти за кордон, але його затримали на пункті пропуску «Дяково». Під час обшуків у його будинку та автомобілях правоохоронці вилучили 9 тисяч доларів, мобільні телефони та два автомобілі.

У Тячівському районі поліція затримала 24-річного жителя села Крива, який за 4 тисячі доларів планував переправити ще одного чоловіка через річку Тиса. При затриманні у нього вилучили гроші та страхувальні жилети для клієнтів, оскільки маршрут втечі пролягав через водойму.

19 жовтня у селі Костилівка, Рахівського району, поліцейські затримали трьох місцевих жителів віком 21, 26 та 27 років, які намагалися нелегально переправити чотирьох чоловіків до Румунії. У них вилучили гроші та мобільні телефони з доказами протиправної діяльності.

Затриманих підозрюють у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Усіх п'ятьох організаторів поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Операція проводилась спільно з Державною прикордонною службою та прокуратурою.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: