• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті затримали сімох нелегалів, які лісом пробиралися до Європи

24.01.2023, 10:05

На Закарпатті затримали сімох нелегалів, які лісом пробиралися до Європи

Прикордонники Чопського загону вночі 24 січня затримали поблизу Ужгорода семеро іноземців, що намагалися незаконно дістатися до сусідньої Словаччини

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Про можливу спробу перетину кордону групою незаконних мігрантів військовослужбовців відділу "Ужгород" завчасно проінформували колеги з оперативно-розшукового підрозділу загону. У зазначений ними район одразу вислали групу реагування та оперативних співробітників, а ділянку кордону посилили додатковими нарядами. До заходів було також залучено співробітників підрозділу Міграційної поліції НПУ у Закарпатській області.

У ході пошукових заходів за пів кілометра від державного рубежу прикордонники помітили групу чоловіків. Усі семеро мали при собі паспортні документи та виявилися громадянами Непалу.

Як згодом з’ясували правоохоронці, іноземці прибули в Україну наприкінці минулого року у законний спосіб начебто з метою навчання у в одному з вишів Одещини.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин справи їх притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Подальшу долю правопорушників вирішить суд.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: