• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті затримали контрабандистів: довелось стріляти по колесах

31.07.2019, 11:14

На Закарпатті затримали контрабандистів: довелось стріляти по колесах

Незаконне переміщення до Угорщини понад 50 тисяч пачок тютюнових виробів припинили учора ввечері прикордонники мобільної застави Мукачівського загону.

Про це повідомили в Держприкородонслужбі.

Під час патрулювання на ділянці відповідальності відділення інспекторів прикордонної служби «Велика Паладь» прикордонний наряд помітив поблизу кордону мікроавтобус та позашляховик. Обидва транспортні засоби марки «Мітсубісі». Біля автівок знаходилась велика кількість пакунків у чорному поліетилені.

Прикордонники негайно розпочали заходи, спрямовані на припинення правопорушення. У свою чергу водії автівок спробували втекти від прикордонників, здійснюючи при цьому небезпечні маневри, що загрожували життю та здоров’ю військовослужбовців.

Наряд здійснив попереджувальні постріли вгору, але, оскільки контрабандисти проігнорували законні вимоги правоохоронців, прикордонники здійснили ще кілька пострілів по колесах автомобілів.

Водій позашляховика продовжив рух і, незважаючи на пошкодженні колеса, йому вдалось утекти. Наразі правоохоронці встановлюють його місце перебування. Інше авто та водія прикордонники затримали. На чоловіка  складено протокол про адмінправопорушення за ст. 185-10 та ст. 204-1 КУпАП.

Виявлені 104 ящики тютюнових виробів, які контрабандисти планували переправити до сусідньої Угорщини, прикордонники передали співробітникам ДФС.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: