• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті затримали групу ухилянтів та шістьох організаторів каналу переправи в Угорщину

10.02.2023, 20:23

На Закарпатті затримали групу ухилянтів та шістьох організаторів каналу переправи в Угорщину

Закарпатські прикордонники затримали десятьох ухилянтів, які хотіли втекти до Угорщини, а також шістьох організаторів незаконного каналу переправи

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Групу чоловіків, яким за віком під час воєнного стану обмежено виїзд з України, зупинили вчора, 9 лютого, за кілометр від кордону з Угорщиною, у районі населеного пункту Вилок Берегівського району.

Правоохоронці встановили, що організували оборудку уродженець Луганська та п’ятеро жителів Закарпаття. Напередодні ухилянтів доправили до кордону, де планували переправити через річку за допомогою надувного човна. За такий "вояж" кожен із затриманих мав заплатити ділкам до 5000 доларів.

Фігурантів справи затримали під час спроби переміщення громадян через кордон. Найближчим часом їм повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід. Варто зазначити, що на одного з фігурантів справи на розгляді в судах є кілька кримінальних проваджень за вчинення наркозлочинів у складі організованої злочинної групи.

Також у ході невідкладних слідчих дій спільна міжвідомча група провела низку обшуків у приватних оселях фігурантів розслідування, за результатами яких було вилучено грошові кошти, мобільні телефони та транспортні засоби, що використовувалися з протиправною метою.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: