• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті водій під наркотиками та алкоголем скоїв подвійну ДТП, загинули жінка та 2-річна дитина

06.08.2023, 12:21

На Закарпатті водій під наркотиками та алкоголем скоїв подвійну ДТП, загинули жінка та 2-річна дитина

На Закарпатті затримала водія, який в стані сп’яніння вчинив смертельну аварію. У зіткненні загинула жінка та 2-річна дитина, ще троє людей важко травмовані

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Вчора, 6 серпня, близько 19:40 у селі Велика Копаня, що на Берегівщині, сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Mercedes Benz наїхав на двох пішоходів – 33-річну жінку з 8-річною дитиною, які рухалися по узбіччю дороги в попутному напрямку. Після цього він зіткнувся з автомобілем Volkswagen Golf, що знаходився праворуч на узбіччі. В автівці на той момент перебувала молода сім’я – 21-річний водій, його 20-річна дружина та їх 2-річний син.

Внаслідок цієї аварії з місця події було госпіталізовано всіх п’ятьох потерпілих. Однак від отриманих травм у лікарні померла 33-річна жінка-пішохід та 2-річна дитина, яка перебувала у автівці. Крім цього, 8-річну дівчинку та 21-річного водія Volkswagen Golf медики рятують в реанімаційному відділенні. А 20-річну жінку відправили на лікування до травматології.

"На місці аварії працювали слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та криміналісти. Поліцейські провели всі першочергові слідчі дії та ретельно зафіксували всі сліди та речові докази на місці події", – йдеться у дописі. 

За словами правоохоронці, 24-річний водій автомобіля "Mercedes Benz" перебував за кермом під дією алкоголю (0,83 проміле) та наркотиків. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Затриманому загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років. У справі триває досудове розслідування та буде проведено ряд необхідних для встановлення об’єктивних обставин експертних досліджень.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: