• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті викрили "схему" для студентів-медиків: іспити складали інші люди

03.06.2021, 14:37

На Закарпатті викрили "схему" для студентів-медиків: іспити складали інші люди

Правоохоронці на Закарпатті викрили схему масованої фальсифікації паспортів студентів, які повинні були складати спеціальний іспит для медиків - "КРОК".

Про деталі розповів у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНІАН.

Зокрема, вже встановлено, що 20 студентів заплатили гроші іншим студентам, які мали вклеїти свої фото в паспорти тих, хто повинен був складати іспит за них.

"Завдяки порядній позиції окремих співробітників медичного університету, які помітили факт вклейки чужих фото і викликали поліцію, масову фальсифікацію іспиту на високе звання медика було припинено поліцією... Радує в цій ситуації лише одне - іспит для медиків "КРОК" настільки чесний, що його не можна скласти, якщо ти не вивчив предмет", - написав Геращенко.

Він запевнив, що поліція допоможе Міністерству освіти та Міністерству охорони здоров’я чесно проводити іспити без фальшування й підробок.

"За заздалегідь продуманою схемою, замість справжніх студентів-медиків іспит прийшли складати інші юнаки та дівчата. Саме їхні фото були вклеєні у паспорти замість справжніх фотографій. Відповідно – іспит фактично складали одні особи, а юридично бали мали зарахуватися на ім’я інших осіб, тобто діючих студентів університету", - розповіли у поліції Закарпатської області.

За фактом мають намір відкрити кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів). 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: