• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті викрили батька з сином, які допомагали військовозобов’язаним незаконно перетинати кордон

05.01.2024, 13:56

На Закарпатті викрили батька з сином, які допомагали військовозобов’язаним незаконно перетинати кордон

Правоохоронці у Закарпатській області викрили двох чоловіків, які сприяли групі військовозобов’язаних у незаконному перетині кордону

Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

За даними слідства, підозрювані – батько та син – були залучені до схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Румунії.

"Охочих таким чином покинути Україну шукали через telegram та надавали їм вказівки щодо часу та місця прибуття на територію Тячівського району. Там осіб зустрічали та відвозили до недобудови у с. Грушово, де вони мали перебувати до визначеного організаторами часу безпосереднього перетину. Підозрювані відповідали за транспортування чотирьох "клієнтів", надавали їм поради та вказівки щодо подальшого перетину. Також пропонували скористатися велосипедною камерою, аби переплисти річку, та наголошували на необхідності упакувати особисті речі й документи в полімерні пакети", - йдеться у повідомленні.

Групу чоловіків, які незаконно спробували перейти держрубіж, прикордонники викрили у серпні 2023 року. Двом мешканцям Тячівщини оголосили підозру у сприянні незаконному переправленню групи осіб через державний кордон (ч. 2 ст. 332 КК України).

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: