• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті розшукали чотирьох дітей, які пішли по ягоди та загубилися у лісі

19.08.2021, 11:59

На Закарпатті розшукали чотирьох дітей, які пішли по ягоди та загубилися у лісі

Близько 250 правоохоронців та небайдужих громадян цілу ніч шукали чотирьох діток, які загубилися поблизу Перечина. Зранку їх вдалося знайти, ніхто не постраждав.

Про це повідомили в поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 19 серпня, після півночі в поліцію Закарпаття звернулася мешканка села Порошково Ужгородського району та повідомила, що діти її сестри пішли до лісу по ягоди та загубилися. За словами заявниці, з моменту зникнення неповнолітніх пройшло вже 9 годин, а їхня мати самостійно намагається знайти їх у лісі.

До пошуків одразу ж залучили весь особовий склад поліції Ужгородського районного управління поліції, співробітників Головного управління поліції Закарпаття, кінологів, рятувальників, працівників лісової охорони. Також приєдналися усі небайдужі громадяни. Загалом ліси поблизу всю ніч прочісували близько 250 людей. Крім цього, було залучено 8 одиниць техніки.

Правоохоронців надзвичайно непокоїв той факт, що вночі в горах спостерігалося значне зниження температури. Саме тому всі пошукові бригади докладали максимум зусиль, щоб швидше розшукати діток.

Зранку всіх чотирьох знайшли, на щастя, ніхто із них не постраждав. Діток вже передали їх матері. З родиною обов’язково буде проведено профілактичну роботу.

Поліція Закарпаття звертається до громадян з проханням швидко повідомляти про зникнення дітей, щоб могти більш оперативно проводити розшукові заходи. Безпека кожної такої дитини залежить від швидкості реагування на проблему.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: