• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті прикордонники викрили чергового переправника ухилянтів

29.01.2024, 17:41

На Закарпатті прикордонники викрили чергового переправника ухилянтів

Свої послуги закарпатець оцінив у 3500 – 4500 доларів США з кожного військовозобов'язаного

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Поблизу кордону з Угорщиною затримали закарпатця, який організував схему незаконного переправлення чоловіків через кордон чоловіків через кордон. 

Так прикордонники зупинили на околиці села Астей автомобіль, у якому, окрім водія, перебували ще четверо чоловіків – жителів Закарпаття та Львівщини. Пояснити мету свого перебування у прикордонні чоловіки не змогли. Їх доставили у відділ прикордонної служби "Лужанка".

Згодом правоохоронці встановили, що водій, 43-річний житель Іршави, організував незаконне переправлення чотирьох осіб через українсько-угорський кордон. Свої послуги закарпатець оцінив у 3500 – 4500 доларів США з кожного. Загалом переправник планував отримати 16 тисяч доларів США.

Щодо виявлення в діях іршавчанина ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Стосовно решти чоловіків складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: