• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті «на гарячому» затримали групу серійних крадіїв

11.05.2020, 16:11

На Закарпатті «на гарячому» затримали групу серійних крадіїв

Троє жителів Мукачева протягом одного вечора скоїли кілька крадіжок у різних населених пунктах району. Під час однієї з них правоохоронці затрималичоловіків, які ймовірно і вчинили серію злочинів. Вилучені в них крадені речі невдовзі буде повернуто власникам.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нещодавно на лінію «102» надійшло кілька повідомлень про крадіжки. Всі вони стосувалися сіл Мукачівського району. Крім того, однотипними були й речі, про викрадення яких заявляли власники. Так, мешканець села Великі Лучки розповів, що з підсобного приміщення його дворогосподарства зникли водяний насос, електрокосарка, шуруповерт та інші інструменти. Про викрадення інструментів, водяного насосу,  а також кабелю з території подвір’я  заявили того ж вечора і  жителі села Великі Лучки та Страбичова.

Опрацювавши зібрану інформацію, поліцейські провели ряд заходів, в результаті яких крадіїв вдалося розшукати. Працівники сектору кримінальної поліції «на гарячому» затримали трьох мукачівців віком 20, 23 та 29 років. Речові докази, які були знайдені працівниками поліції в автомобілі злочинців, вилучено. Після проведення необхідних слідчих дій їх буде повернуто справжнім власникам. 

За фактами крадіжок слідчі Мукачівського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Слідство у справі триває.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: