• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті депутат та санаторій «розпиляли» гроші на оздоровлення дітей

23.05.2019, 19:21

На Закарпатті депутат та санаторій «розпиляли» гроші на оздоровлення дітей

Перечинська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів, що в Закарпатській області, підписала договір з дочірнім підприємством «Санаторій Верховина» на послуги оздоровлення учнів за 1,5 млн грн.

Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, пишуть "Наші гроші"

На торгах єдиним конкурентом фірми-переможця був підприємець Іван Бирак. Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Верховини» була на 7,2 тис. грн нижчою.

Обидва учасники подали на торги документи з однаковими дефектами друку чи сканування. Конкуренти вперше зустрічаються на торгах. До цього часу Іван Бирак участі в державних закупівлях не брав.

Іван Бирак − депутат Гукливської сільської ради, брат голови цієї сільради Федора Бирака. Іван Бирак веде свою підприємницьку діяльність з 1994 року. Йому належать три готельні комплекси, два магазини з готелями, а також торгово-готельні комплекси «Високий камінь» та «Вікторія».

Як повідомляли «Наші гроші», сім’я Івана Бирака минулого року стала власником 14 ділянок загальною площею 1,2 га, а також 14 об’єктів нерухомості загальною площею 9,7 тис. м2 у сусідніх населених пунктах.

ДП «Санаторій Верховина» належить ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця». Підприємство зареєстроване в с. Сойми Міжгірського району. Його очолює Василь Попелич.

Протягом 2018-2019 років «Санаторій Верховина» отримав замовлень на 8,4 млн грн.

Згідно з поточною угодою, підрядник надаватиме послуги оздоровлення та відпочинку для учнів протягом червня-серпня 2019 року з вартістю послуги на одного школяра 417 грн на день.

Фото - з офіційного сайту санаторію “Верховина”

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: