05.01.2022, 17:59

На Закарпатті через сильні опади - понад 100 підтоплень

На Закарпатті повідомляють уже про 120 підтоплених господарств та будинків на Міжгірщині, на місці провели оперативне засідання комісії ТЕБ та НС.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Фейсбук Закарпатської ОДА.

"У результаті погіршення погодних умов та значних опадів у Закарпатській області відбулося різке підвищення рівня води в річках. Внаслідок підняття паводкових вод та поверхневого стоку було підтоплено понад 120 дворогосподарств та 7 житлових будинків", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фіксують локальні підтоплення дворогосподарств у смт Міжгір’я, cелах Лозянське та Майдан.

Для оперативного реагування та ліквідації наслідків негоди очільник області Віктор Микита прибув на місце виконання робіт на Міжгірщину. Там провели термінове засідання оперативного штабу району за участі представників ГУ ДСНС України та ГУ НП у Закарпатській області, голів РДА та територіальних громад.

Як повідомили в ОДА, усім відповідним службам і підрозділам надано доручення щодо залучення необхідних сил та засобів для ліквідації наслідків негоди. Зараз на місці вже працює дорожня техніка підприємств, які обслуговують та утримують дороги, інженерна техніка ДСНС і спецтранспорт громад.

"3 метою забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення та інших об'єктів економіки, своєчасного попередження можливих надзвичайних ситуацій та реагування на них в умовах ускладнення гідрометеорологічної ситуації в області вживають усіх необхідних превентивних заходів", - додали в ОДА.

Нагадаємо, на Закарпатті зійшли два селеві потоки на дороги області, наразі проїзд відновлено.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: