• Головна
  • Новини
  • На Жовківщині чоловік, який систематично чинив домашнє насильство, взятий під варту

18.10.2024, 20:56

На Жовківщині чоловік, який систематично чинив домашнє насильство, взятий під варту

47-річному місцевому мешканцю Жовківського району повідомлено про підозру у вчиненні домашнього насильства відповідно до ст. 126-1 КК України. За наполяганням прокурора Жовківської окружної прокуратури, підозрюваного взято під варту.

За даними слідства, чоловік зловживав алкоголем та регулярно здійснював фізичне й психологічне насильство стосовно своєї дружини. У вересні 2024 року, під час чергової сварки, він в присутності двох малолітніх дітей висловлював образи, погрожував фізичною розправою, а згодом наніс дружині удари кухонною дошкою по голові, завдавши тілесних ушкоджень.

Чоловік уже був раніше судимий за домашнє насильство, проте це не зупинило його від повторного скоєння злочину. До нього було застосовано обмежувальний захід, зокрема заборону наближатися до дружини, проте це не допомогло запобігти новому насильству.

Жовківська окружна прокуратура за перші 9 місяців 2024 року зареєструвала 45 кримінальних проваджень, пов'язаних із домашнім насильством, з яких 41 скеровано до суду.

Якщо ви чи ваші близькі стикаєтеся з домашнім насильством, звертайтеся за допомогою на урядову «гарячу лінію» 1547 або інші служби підтримки.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: