• Головна
  • Новини
  • На Яворівському полігоні збудують квартал для імітації бою - за 56,8 млн грн

19.03.2020, 08:52

На Яворівському полігоні збудують квартал для імітації бою - за 56,8 млн грн

Військова частина А4150 замовила будівництво адміністративного кварталу в селі Старичі Яворівського району для навчання військових, який називається «Дії в урбанізованій місцевості». Будівництво здійснюватиме ТОВ «БК-Будгруп» за 56,8 млн грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Повідомили "Наші гроші. Львів".

Навчальний квартал складатиметься із 10 нежитлових будівель: банку, СТО, готелю, лікарні, торгівельного центру, поліцейської дільниці, шахтного коперу та галереї, вежі керівника, підстанції, 5-поверхової будівлі, а також благоустрою території.

Більшість будівель мають звести із будівельного матеріалу, який здатний витримати звукові навантаження від використання імітаційних засобів під час проведення занять (постріли холостими боєприпасами, вибухові пакети, димові гранати). Штукатурні та оздоблювальні роботи, як і встановлення вікон й дверей, не передбачається.

Закупівлю здійснили без відкритих торгів, за переговорною процедурою для потреб оборони.

Основними замовниками для ТОВ «БК-Будгруп» є Військова частина А4150 та Національна академія Сухопутних військ, які загалом дали замовлень включно з цією на майже 160 млн грн.

Наприклад, ця компанія отримувала підряд на будівництво навчального місця «Бій в населеному пункті» в Старичах на 39,5 млн грн.

А також минулоріч – ще майже 23 млн грн на початок будівництва «Дії в урбанізованій місцевості»: зведення шутхаузу, школи та двоповерхової будівлі, обладнаної для оборони.

Як повідомляє Український мілітарний портал, цьогоріч добудують ще частину будівель. Із зображень випливає, що мова йде про «Дії в урбанізованій місцевості».

Відтак, будівництво навчальних комплексів «Дія в урбанізованій місцевості» та «Бій в населеному пункті» в Старичах вже коштуватиме майже 120 млн грн.

ТОВ «БК-Будгруп» належить Михайлу Довганичу.

Фото: АрміяInform

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: