15.03.2019, 12:50

На Хмельниччині з'явився псевдорибконтроль

На Хмельниччині з’явились випадки, коли невідомі люди представляються інспекторами рибоохоронного патруля.

Про це повідомляє прес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля.

«Шахраї не лише безпідставно конфіскують улов та знаряддя лову в рибалок, і вимагають у них фінансову винагороду за те, щоб справа не йшла до суду. На такі випадки неодноразово скаржились патрульним на території всієї області», - зазначають у відомстві.

Тому Управління наголошує, що державний інспектор має обов’язково представитись та пред’явити посвідчення.

«Відрізнити справжніх інспекторів також можна і по формі. Найчастіше хлопці їдуть у рейд у форменому одязі із шевронами. Однак, це не є обов’язкова умова. Адже, можуть траплятись також і ситуації, коли вони можуть працювати «під прикриттям»,- пояснює керівник Хмельницького рибоохоронного патруля.

Усі державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля у відповідності до Порядку проведення рибоохоронних рейдів під час виявлення порушника зобов’язані:

1) привітатись, назвати своє прізвище, посаду, та пред’явити на вимогу такої особи службове посвідчення, надавши можливість ознайомитися з викладеною в ньому інформацією, не випускаючи службове посвідчення з рук;
2) викласти суть скоєного правопорушення та за можливості з’ясувати обставини, що можуть вплинути на розгляд матеріалів про адміністративні правопорушення;
3) запропонувати пред’явити документи, які посвідчують особу (паспорт, посвідчення на право керування транспортним або плавучим засобом), для складання протоколу про адміністративне правопорушення;
4) скласти протокол про адміністративне правопорушення.
Якщо особа, яка представляється інспектором, але на вашу вимогу не пред’являє посвідчення, терміново телефонуйте до правоохоронних органів. 
Хмельницький рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись Правил любительського і спортивного рибальства. У разі виявлення порушення - прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії»: 0 (800) 50-52-50 або на «гарячу лінію» відомства: (068) 384 98 10.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: