• Головна
  • Новини
  • На Хмельниччині затримали розбійників, які напали на знайомого з розпеченою праскою

17.12.2021, 15:44

На Хмельниччині затримали розбійників, які напали на знайомого з розпеченою праскою

За скоєне раніше судимим жителям селища Понінка може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Їм вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в поліції Хмельницької області.

15 грудня пізно ввечері до поліції звернувся житель смт Понінка, що на Полонщині. Заявник повідомив, що двоє його знайомих напали на нього та пограбували. 

Як встановили поліцейські, раніше судимі місцеві жителі віком 28 та 33 років після розпиття спиртного в помешканні потерпілого напали на господаря будинку, завдали йому тілесних ушкоджень розпеченою праскою та викрали у нього телевізор. А після скоєного зникли у невідомому напрямку. 

Правоохоронці оперативно встановили особи нападників та затримали їх. Під час санкціонованого обшуку в квартирі одного з затриманих правоохоронці виявили та вилучили викрадене майно. 

Зловмисникам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального Кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція даної статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Слідчі Шепетівського РУП звернулись із клопотанням до суду щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу — тримання під вартою. Слідство триває, встановлюються усі обставини події.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://hm.npu.gov.ua/news/majnovi-zlochini/na-xmelnichchini-policzejski-zatrimali-rozbijnikiv-yaki-napali-na-znajomogo-z-rozpechenoyu-praskoyu/

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: