• Головна
  • Новини
  • На Хмельниччині за рішенням суду 9 років проведе за ґратами чоловік, який з метою збуту перевозив партію психотропних речовин

19.09.2024, 14:39

На Хмельниччині за рішенням суду 9 років проведе за ґратами чоловік, який з метою збуту перевозив партію психотропних речовин

У березні цього року патрульні зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Виявилося, що водій перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння і, до того ж, мав при собі пів сотні згортків із психотропною речовиною, які в подальшому планував збути.

Нагадаємо, 29 березня у Чемерівцях поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль під керуванням 29-річного жителя Хмельницького. Під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння. В подальшому це припущення підтвердилося висновком фахового експерта.

Під час оформлення адміністративного протоколу за порушення ПДР, працівники поліції провели поверхневий огляд водія і транспортного засобу, в результаті чого в автомобілі виявили 46 згортків з речовиною, яка за результатами проведеного згодом дослідження виявилася особливо небезпечним психотропним препаратом PVP.

Правоохоронці вилучили наркотики та затримали водія.

Наразі суд вже завершив розгляд кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального кодексу України та призначив зловмиснику покарання у виді позбавлення волі на 9 років з конфіскацією усього майна крім житла.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: