12.06.2020, 15:46

На Хмельниччині втопився 13-річний хлопчик

11 червня о 16:04 на пункт зв’язку 18 Державної пожежно- рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що в м. Славута у р. Горинь втопився 13- річний хлопчик. Тож необхідна допомога у пошуках та піднятті тіла з води.

Про це повідомили в ДСНС України.

За вказаною адресою оперативно прибули славутські рятувальники, водолази Славутської комунальної Аварійно-рятувальної станції та водолази-волонтери з м. Нетішин. Надзвичайники на надувному човні обстежили поверхню, а водолази – підводну акваторію дна площею близько 1,5 га до настання темряви. Тіло виявити не вдалося.

Роботи з пошуку дитини були продовжені сьогодні, 12 червня групою рятувально-водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. О 09:05 водолази виявили та вилучили тіло дитини з води. Його направлено на судово-медичну експертизу м. Нетішин.

Як з’ясувалося, хлопчина щойно закінчив 7 клас однієї із Славутських шкіл. На дозвіллі разом із двома друзями вирішили половити раків у річці Горинь. Але цей відпочинок виявився фатальним для одного з них.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: