07.05.2021, 14:09

На Хмельниччині розквітло тюльпанове поле

Світлини квітучого тюльпанового поля уже збирають в соцмережах сотні вподобань.

Неподалік Кам’янця-Подільського в селі Гуменці зацвіло тюльпанове поле. Поруч – квітують нарциси. Господарі квітучої локації – родина Резнічуків – засадили квітами 20 соток землі. Наразі, кажуть, саме пік цвітіння цих весняних квітів. Світлини квітучого тюльпанового поля уже збирають в соцмережах сотні вподобань, пише сайт «Є»

Побачити різнокольорову красу на власні очі та сфотографуватися на фоні тюльпанового поля господарі запрошують усіх бажаючих безкоштовно. Лише б, звісно, додають, відвідувачі не шкодили квітам.

«Дуже радісно бачити, як наші тюльпани викликають в людей такі ж яскраві як і наші квіти емоції, - каже Анастасія Резнічук, донька родини. - Квіти – це гарно, вони піднімають настрій. Цього року через прохолодну весну масове цвітіння тюльпанів розпочалося дещо пізніше. Зараз саме пік. Згодом зацвітатимуть пізні сорти як тюльпанів, так і нарцисів. Але це вже не буде настільки масове цвітіння, як зараз».

Тюльпанове поле в Гуменцях як квітуча локація стало популярним ще минулої весни. Причому, як зізнаються господарі, сталося це поневолі. Тоді сайту «Є» господиня та квітникарка Анна Резнічук розповідала, що робити з тюльпанових насаджень туристичну локацію і в думках не було, хоч розведення квітів родина займається понад 15 років.

Усе сталося через карантин. Квіти родина Резнічук вирощували на продаж. Раніше щойно розцвітали, то їх одразу зрізали – і на ринок. Та оскільки минулої весни діяли жорсткі обмеження і ринки були зачинені, то продавати тюльпанів було ніде. От квітучі грядки і помітили люди. Хтось комусь переказав – і так пішло… Світлинами на фоні гуменецького тюльпанового поля рясніли соцмережі, перетворивши його для людей на ту локацію, де можна трішки розвіятися.

Цього року колекція тюльпанових насаджень родини Резнічуків нараховує 60 сортів найрізноманітніших форм та кольорів. Тут також висадили 22 сорти нарцисів. Деякі із сортів – дуже рідкісні та потребують особливо дбайливого догляду.

Відвідувачів на тюльпановому полі родина Резнічуків буде рада бачити з 12:00 до 19:00 щодня, окрім неділі. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: