• Головна
  • Новини
  • На Хмельниччині оголосили підозру чоловікові, який вимагав гроші в жінок та погрожував розправою

01.12.2023, 14:19

На Хмельниччині оголосили підозру чоловікові, який вимагав гроші в жінок та погрожував розправою

Правоохоронці в Хмельницькій області затримали жителя Славути. Чоловік вимагав гроші та погрожував розправою матері і доньці

Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

За даними слідства, підозрюваний вимагав у двох місцевих жительок 50 тис. грн. У разі несплати йому вказаної суми чоловік погрожував потерпілим фізичною розправою та розголошенням відомостей особистого характеру.

"Протягом декількох місяців погрожував  матері і доньці по телефону та писав повідомлення в один із месенджерів. Якось навіть підстеріг одну з жінок на вулиці і побив. Тоді вона і звернулась до поліції", - йдеться у повідомленні.

Жителю Хмельниччини оголосили підозру у вимаганні грошових коштів з погрозою насильства та розголошення відомостей, які потерпілі бажають зберегти в таємниці, в умовах воєнного стану (ч. 4  ст. 189 КК України). Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: