• Головна
  • Новини
  • На Хмельниччині до 15 років неволі засудили чоловіка за подвійне вбивство

13.06.2021, 14:51

На Хмельниччині до 15 років неволі засудили чоловіка за подвійне вбивство

На Хмельниччині до 15 років неволі засудили мешканця Запоріжжя, який скоїв подвійне вбивство​​​​​​​ . Також Шепетівський районний суд зобов’язав чоловіка сплатити на користь дочки загиблих 600 тисяч гривень моральної шкоди.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, 28 липня 2020 року близько 19.00 години до Шепетівського відділу поліції звернувся житель села Серединці із повідомленням про ймовірне вбивство своєї 58-річної сусідки та її 64-річного співмешканця. Чоловік розповів, що сусіди другий день не з’являлися на вулиці і це його занепокоїло. Тоді він заглянув у вікно і побачив на ліжку тіла потерпілих, а у кімнаті — закривавлені стіни.

На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група Шепетівського ВП, експерти, спеціалісти із Головного управління Нацполіції.

Як виявилось, будинок був замкнений ззовні. Коли правоохоронці зайшли всередину, виявили на ліжку тіла господарів із численними тілесними ушкодженнями.

Під час спілкування із жителями села поліцейські встановили, що до потерпілої декілька місяців тому із Запоріжжя приїхав брат, який теж жив у цьому будинку.

І не дарма кажуть, що злодія тягне на місце злочину. Адже буквально за 15 хвилин поліцейські побачили чоловіка за будинком на городі. Спочатку він запевняв, що випадково тут опинився, але під час спілкування стало зрозуміло, що саме цей чоловік причетний до вчинення подвійного вбивства.

Як з’ясували слідчі, конфлікт між потерпілими та зловмисником виник близько пів на восьму вечора 26 липня. У ході суперечки він схопив молоток і спочатку убив сестру, а потім і її співмешканця, після чого зачинив будинок ззовні і зник з місця події.

Добу чоловік переховувався на закинутій пожежній станції, а потім, за його словами, зголоднів і повернувся в село.

Нещодавно Шепетівський районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 та п. п. 9, 13, ч. 2 ст. 115 КК України, та визначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. А також зобов’язав засудженого сплатити дочці загиблих 600 тисяч гривень моральної шкоди.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: