• Головна
  • Новини
  • На Волині викрили чергову схему незаконного ввезення білоруських цигарок в Україну

02.10.2021, 13:18

На Волині викрили чергову схему незаконного ввезення білоруських цигарок в Україну

На Волині викрили чергову схему незаконного ввезення білоруських цигарок в Україну. Тютюнові вироби переміщувалися в спеціально обладнаному тайнику – подвійному днищі автомобіля, яким перевозили з Білорусі текстиль.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Інформацію про можливе незаконне переміщення сигарет здобули оперативні співробітники Волинського загону. Тому мікроавтобус «Івеко», який  учора прибув у пункт пропуску «Дольськ», прикордонники направили на поглиблений огляд. Автомобілем білорус віз в Україну тканину. Згідно з товаросупровідними документами вантаж прямував з Держпідприємства «Оршанський льонокомбінат» на одну з українських фабрик легкої промисловості в м. Рівне.

Під час ретельної перевірки транспортного засобу та вивантаження товару, прикордонники виявили в автівці подвійне дно, запаковане цигарками. Всього зі сховку співробітники Держприкордонслужби та митники дістали понад 3 тисячі пачок цигарок з акцизними марками Республіки Білорусь.

Тютюнові вироби та мікроавтобус 2013 року випуску вилучили працівники Держмитслужби. Сума вилученого сягнула майже пів мільйона гривень.

До компетентних державних органів прикордонники надіслали повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ. Дані внесено в ЄРДР, розпочато кримінальне провадження.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: