• Головна
  • Новини
  • На Волині рятувальники врятували подружжя пенсіонерів під час пожежі

03.10.2024, 09:58

На Волині рятувальники врятували подружжя пенсіонерів під час пожежі

2 жовтня у селищі Стара Вижівка на Волині сталося займання в житловому будинку, внаслідок чого рятувальники врятували подружжя пенсіонерів, 75 та 73 років.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Волинській області, о 10:22 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Грушевського. На місце події були направлені два відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка.

Серед перших на місце трагедії прибув майор служби цивільного захисту Роман Семенюк, головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління ГУ ДСНС, який чергував у підрозділі в цей день. Дізнавшись про те, що в оселі можуть перебувати літні люди, Семенюк вирушив у помешкання.

Через вікно він зміг дістатися до подружжя і, незважаючи на сильне задимлення, вивів спочатку чоловіка, 1949 року народження, а потім його дружину, 1951 року народження, яка не могла самостійно пересуватися.

На місці події медики надали допомогу потерпілим, а також працювала ланка газодимозахисної служби. Пожежу вдалося ліквідувати о 11:35. Причину загоряння наразі з'ясовують правоохоронні органи.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: