• Головна
  • Новини
  • На Волині поліцейський, який брав хабарі за перевезення деревини, відбувся штрафом

10.05.2021, 19:48

На Волині поліцейський, який брав хабарі за перевезення деревини, відбувся штрафом

На Волині поліцейський брав хабарі за безперешкодне перевезення деревини територією району. Ратнівський районний суд призначив хабарнику покарання у виді штрафу 20 тисяч 400 гривень.

Про це повідомило ІА "Волинські новини".

У суді встановили, що поліцейський сектору реагування патрульної поліції № 1 Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області дізнався про здійснення чоловіком перевезень лісової продукції на території району.

Поліцейський разом з ним обумовив обставини надання йому неправомірної вигоди у розмірі 500-1000 гривень за безперешкодне здійснення рейсів з перевезення деревини автомобілями територією Ратнівського району за кожен транспортний засіб.

17 липня минулого року поліцейський отримав 1500 гривень хабара, ще через місяць, 18 серпня, – 2500 гривень. Цього ж дня незаконні дії правоохоронця були припинені працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові та Управління Служби Безпеки України у Волинській області.

Між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив. Хабарнику призначили покарання у виді штрафу 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20 тисяч 400 гривень. Також його позбавили права обіймати посади в правоохоронних органах протягом двох років.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: