• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині судитимуть ділків, які в підпільному цеху фасували побутову хімію "з Європи"

02.06.2023, 13:41

На Тернопільщині судитимуть ділків, які в підпільному цеху фасували побутову хімію "з Європи"

На Тернопільщині скерували до суду справу проти злочинного угрупування, які у підпільному цеху фасували побутову хімію, яку потім продавали як товари з Європи

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Житель Чортківщини разом із двома знайомими на території колишнього заводу організував підпільний цех, де розбавляли, розливали та фасували побутову хімію із використанням торговельних марок відомих брендів таких як ARIEL, TIDE та LENOR. Товар позиціювали як завезений із Європи.

Реалізовували контрафактну продукцію "бізнесмени" за ціною оригіналу через інтернет-магазин та у двох магазинах краю. Злочинну викрили кіберполіцейські Тернопільщини ще у липні 2022 року, однак лише тепер завершили розслідування. 

У ході слідства стало відомо, що пляшки та хімічні інгредієнти організатори замовляли через інтернет, а етикетки друкували на одній із фабрик. 
За результатами проведеної експертизи фахівці встановили, що у результаті протиправних дій підприємці завдали компаніям збитків на понад мільйон гривень. 

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам в Тернопільській області спільно з працівниками Управління карного розшуку краю та слідчими головного слідчого управління Нацполіції України, за силової підтримки роти поліції особливого призначення Тернопільщини, під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора України припинили діяльність організованої групи.

У підозрюваних вилучили лінію для виготовлення контрафактної продукції, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, чорнові записи, понад 30 тонн готового продукту, а також підроблені етикетки різних торгових марок побутової хімії.
Справу щодо організатора та двох спільників до суду відповідно до ч. 2 ст. 27, ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального Кодексу.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: