• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині після радянського танка демонтують пам'ятник солдату та червону зірку

14.04.2022, 06:45

На Тернопільщині після радянського танка демонтують пам'ятник солдату та червону зірку

13 квітня у місті Чортків, що на Тернопільщині, демонтували радянський пам'ятник - танк. Також хочуть прибрати пам’ятник радянському солдатові на цвинтарі та перейменувати вулицю Гагаріна

Про це інформує Чортківська міська рада, передає "Еспресо.Захід".

"Дерадянізація, декомунізація, дерусифікація у Чорткові – її час, безумовно, настав! Те, що зробили країни Прибалтики 30 років тому, Україна через свою надмірну лояльність вимушена робити лише зараз, коли вже майже другий місяць триває неприхована жорстока терористична війна московської орди проти українського народу. Тепер остаточно всьому світу стало зрозуміло, що Україна – не росія, ніякі ми не братні народи та ніколи ними не були, а штучно нав’язана спільна радянська історія – це те, що треба раз і назавжди знищити та забути.

Слідом за радянським танком у Мукачево на Закарпатті, стелою-пам’ятником радянському солдату у Стрию на Львівщині, пам’ятником Пушкіну у Тернополі – у Чорткові сьогодні демонтували пам’ятник танкістам радянської армії на вул. Копичинецька, а завтра демонтують пам’ятник невідомому солдату і червону зірку на братській могилі радянської армії на центральному кладовищі по вул. Ст. Бандери", – повідомили у Чортківській міській раді. 
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: