• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині фірма із досвідом на 15 тис. грн ремонтуватиме стадіон за 9,4 млн грн

13.01.2022, 11:35

На Тернопільщині фірма із досвідом на 15 тис. грн ремонтуватиме стадіон за 9,4 млн грн

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА уклало договір із ТОВ «Кавальєр буд» на реконструкцію стадіону у Шумську за 9,4 млн грн. Згідно з договором, оновлять міський стадіон, який зараз перебуває у занедбаному стані. За технічним завданням компанія-переможець проведе ремонт адмінбудинку, трибун, адміністративного приміщення та кас, а також замінить покриття на стадіоні та встановить нове освітлення.

Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

За договірною ціною «Кавальєр буд» отримає 383 тис. грн прибутку, тобто 4% від суми закупівлі, натомість основними витратами будуть матеріальні ресурси ‒ 4 млн грн або 42% від суми підряду. Ціни на обладнання збігаються з середньоринковими. Наприклад, розбірні футбольні ворота коштують 30 тис. грн/шт, а табло стадіону – 41 тис. грн.

Окрім конкурент, участь у торгах взяло лише ТОВ «Компанія Барбакан» із пропозицією на 394 тис. грн. дорожчою.

Єдиний попередній тендер «Кавальєр буду» ‒ півмільйонне замовлення на ремонт сільського клубу у с. Драганівка на Тернопільщині. Цей підряд ще в процесі виконання. Замовник вимагав не менше одного контракту на реконструкцію, будівництво або капітальний ремонт будівель.

Як аналогічний досвід «Кавальєр буд» вказало співпрацю із ТОВ «Вест роудз компані». І капітальний ремонт для цієї компанії полягав у заміні вікон на 15 тис. грн у будинку в с. Нове Село біля Тернополя.

ТОВ «Вест роудз компані» отримує держзамовлення на поточні ремонти та експлуатаційне утримування доріг. Фірма близька до народного депутата Ігоря Василіва.

Крім досвіду у кваліфікаційних критеріях потрібно було зазначити наявність техніки для виконання робіт. Орендували її у приватного підприємця Сергія Пшибиша 7 грудня 2021 року ‒ через десять днів після оголошення тендеру. Контактний номер Сергія Пшибиша (0679913141) вказує вказує вищезгадане ТОВ «Вест роудз компані».

Зараз «Кавальєр буд» належить двом особам ‒ Іванові Заяцю і Юлії Іванечко. Фірма зареєстрована у смт Підволочиськ Тернопільської області у грудні 2020 року.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: