25.11.2021, 15:46

На Рівненщині за загадкових обставин помер пенсіонер

Відповідно до лікарського свідоцтва 69-річний житель села Карпилівка помер внаслідок асфіксії, аспірації кров’ю, відкритих множинних переломів лицевого скелету із крововиливами під оболонки мозку.

Про це повідомили в поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що вчора, 24 листопада, на спецлінію 102 близько 18-ї години надійшло повідомлення від медиків, що на вулиці Княгині Ольги в селі Карпилівка колишнього Рокитнівського району вони констатували смерть пенсіонера, якого збив автомобіля, а водій з місця події зник.

За результатами додаткового огляду місця події та отриманої інформації із камер відеоспостереження факт ДТП не підтвердився: жодних слідів гальмівного шляху, іншої слідової інформації, яка б вказувала про скоєння автопригоди, не виявлено.

За цим фактом слідчі відділення №2 (смт Рокитне) внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 КК України з відміткою нещасний випадок. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події.  Попередньо, чоловік отримав травми несумісні із життям внаслідок самопадіння. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: