17.06.2021, 17:09

На Рівненщині відбудеться ювілейний «Тарас Бульба»

Цьогоріч фестиваль святкуватиме 30-річчя.

Про це для "Еспресо.Захід" повідомляють організатори фестивалю "Тарас Бульба".

На Рівненщині, у Дубні, з 16 до 18 відбудеться "Тарас Бульба" фестиваль-ровесник незалежності. Цьогоріч він святкуватиме 30-річчя під гаслом: "Фестиваль "Тарас Бульба" – 30 ROCK`ів на варті української рок-музики".

На території події будуть головна, альтернативна та літературна сцени. Крім того, облаштують наметове містечко, фудзону, дитячу галявину та козацький курінь. Організатори обіцяють незабаром анонсувати учасників сцен.

Традиційно на "Тарасі Бульбі" визначають найкращий молодий український рок-гурт. Цьогорічні прослуховування відбудуться 19, 20 та 26 червня у Києві. Журі вибере 14 команд, які виступлять на альтернативній сцені.


Фото: Фестиваль "Тарас Бульба"

"У конкурсі беруть участь гурти зі всієї України. Загалом ми отримали понад 100 заявок. Переможця визначимо на другий день фестивалю, 17 липня. Крім статусу, він отримає гітару від мережі "МузТорг" – призового спонсора "Тараса Бульби"", – розповідає головний організатор фестивалю Микола Арсенюк.

Зазначимо, що вже стартував продаж квитків. Дітям до 12 років та учасникам російсько-української війни вхід безкоштовний.

Фестиваль "Тарас Бульба 2020" відбувається за підтримки Українського культурного фонду, Дубенської міської ради, Рівненської облдержадміністрації. Генеральний радіопартнер – UA:Радіо Промінь. Призовий спонсор – мережа "МузТорг".

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: